Ароматний сирний суп Са Ча з креветками, мідіями та іншими морепродуктами, а так само з грибами.

Інгредієнти
| тигрових креветок – 200 грам | |
| каракатиці – 1 штука | |
| мідій – 300 грам | |
| шиітаке – 6 грибів | |
| бейбі кукурудзи – 50 грам | |
| сиру Тофі – 1 шматок сиру | |
| моркви – 30 грам | |
| салату латук – 200 грам | |
| курячого бульйону – 2 літри | |
| соусу Са Ча – 30 грам |
Як приготувати Сирний суп Са Ча з морепродуктів і грибами
Традиційний суп з Південного Китаю володіє неповторним ароматом і насиченим смаком. Страва гідна того, щоб бути приготовлено на обід.
Покроковий рецепт
1. Курячий бульйон доведіть до кипіння. Додайте в нього кукурудзу і сир Тофу.
2. Гриби заздалегідь вимочити. Моркву очистіть і наріжте. Додайте до решти інгредієнтів в бульйон і варіть протягом п’яти хвилин.
3. Додайте овочі, які залишилися і морепродукти.
4. Готуйте суп протягом трьох хвилин.
5. Подавайте блюдо порційно, полив соусом.
