Існують такі повсякденні страви, які ніколи не набридають, а одним з них є сирний суп з курячими сосисками, який готується досить просто.
Інгредієнти:
– подрібнений кріп свіжий (півтори ст. ложки);
– солодкий цибуля салатний великий (одна штука);
– плавлений сир (95 г);
– великі бульби картоплі (шість штук);
– сіль (на смак);
– велика морква (одна штука);
– відфільтрована вода (два літри);
– мелений перець білий (за смаком);
– несолоне вершкове масло (36 р);
– курячі сосиски (340 г).
У велику каструлю влити відфільтровану воду, на вогні середньої сили довести її до кипіння, в цей же час необхідно почистити, промити і нарізати брусками картопляні бульби. Відправити нарізану картоплю в киплячу воду, варити його хвилин п’ятнадцять, після в каструлю додати тертий плавлений сир.
Півкільцями нарізати очищений солодкий цибулю, потім почистити і крупно натерти моркву, після цього поставити на невеликий вогонь глибоку сковороду, розтопити в ній необхідну кількість вершкового масла. Викласти у цю ж сковорідку подрібнені овочі, мучити їх у гарячому вершковому маслі при періодичному помішуванні сім хвилин. Нарізати товстими кружечками курячі ковбаски, перекласти їх у сковорідку до овочів, перемішати і продовжити готування ще кілька хвилин.
Перекласти овочеву засмажку з нарізаними сосисками в каструлю, додати сіль і білий перець, перемішати і варити сирний суп протягом п’яти хвилин.
Додати в каструлю подрібнену зелень, довести сирний суп з сосисками до кипіння, потім подавати його до столу теплим.