Підготуйте продукти
Родзинки попередньо замочіть в піалі з гарячою водою на 5-10 хвилин, воду злийте. Сушений виноград стане м’яким, що особливо важливо для дитячого сніданку. З’єднайте манку з цукром, вбийте яйце і перемішайте до однорідної консистенції. У сир покладіть родзинки. Сирно-изюмную масу додайте до цукру, манки і яйцю. Добре перемішайте.
Залиште готове тісто на 15 хвилин для розбухання манки (тісто буде не таким дрібнозернистим).
З сиру сформуйте кульки і обваляйте в борошні, покладіть на дошку і надавіть долонею
Акуратно видавіть формочкою фігуру у вигляді серця. Форму рекомендується обваляти в борошні, щоб тісто не прилипало.
В добре прогріту сковороду налийте олію, потім викладіть «серця». Завдяки яєчній основі, сердечка на сковороді стануть пишніше. Акуратно викладіть готові фігурні порції в тарілки і полити малиновим варенням або сиропом (на ваш смак).