В зручну для Вас ємність переміщуємо сир, вбиваємо яйця і за допомогою віночка швидко перемішуємо.
Вмішуємо цукор і манну крупу, доводимо до однорідної консистенції.
З отриманої суміші виходить 6 сирників. Суміш рівномірно розподіляємо за формами, змазаним маслом, зверху посипаємо кондитерським маком. У розігріту до температури 200 С духовку відправляємо сирники і зменшуємо температуру до 160 ºС. Випікаємо орієнтовно 30 хвилин (в залежності від роботи Вашого духової шафи).
Приступаємо до приготування смачного крему. У сир Маскарпоне додаємо цукрову пудру. Інгредієнти акуратно змішуємо. Крем готовий! Отриманою сумішшю змащуємо готові охолоджені сирники.
Для гарного нанесення можна скористатися кондитерським мішком (шприцом). Приємного апетиту!