Сирники, які не розвалюються

Сирники, які не розвалюються – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі інгредієнти.

Висипаємо сир в миску, засипаємо його цукром. Якщо сир сухуватий – дати постояти пару хвилин з цукром.

Додаємо яйце, перемішуємо. Якщо сирна маса залишається сухою (нам ще додавати борошно і манку), додаємо сметану. Насипати 2 ст. л. борошна і 1 ст. л. манки. Інша борошно залишається на подпыл. Додаємо сипучі інгредієнти для зв’язки, не переборщіть! Ми готуємо сирники, щоб відчувався сир і підсмажена кірочка, а не смажене тісто, яке тільки пахне сиром.

Тісто не повинно бути як вода. Густе, добре ліпиться. Катаємо мокрими руками кульки, приплюскиваем між долоньок, валяем в борошні (ОБОВ’ЯЗКОВО!). Інакше розваляться…


На розігріту сковороду з соняшниковою олією викладаємо сирники. Смажимо до золотистої скоринки, перевертаємо і накриваємо кришкою. Під кришкою вони дійдуть, щоб не залишилися сирими всередині.

Готові сирники подаємо зі сметаною, варенням або згущеним молоком. Приємного апетиту!