Сирно-картопляні коржі

Сирно-картопляні коржі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З сиру твердого сорту і картоплі можна приготувати оригінальні і дуже смачні оладки, які відмінно підійдуть для повсякденного меню.

Інгредієнти

відварена картопля – 600 г
несолоне масло вершкове – 50 г
просеянная борошно пшеничне високосортна – 60 г
тепле незбиране молоко – 120 мл
будь рослинна олія дезодорована для смаження – за вашим смаком
тонкомолота сіль кам’яна – за вашим смаком
сир будь-якого твердого сорту – 230 г
великі сирі яйця курячі – три штуки
кріп – 1 ст. ложка

Як приготувати Сирно-картопляні коржі

Смачні оладки, приготовані з картопляного пюре з сиром, обсмажені на сковороді.

Покроковий рецепт

Попередньо відварити картоплю, розім’яти його. Влити в посуд з ним підігріте молоко, додати м’яке вершкове масло, а також тертий твердий сир.

Крім того, в посуд з товченою картоплею потрібно додати збиті курячі яйця і сіль за смаком, насипати борошно, добре перемішати всі інгредієнти.

У сковорідку влити будь дезодорована олія. Як тільки воно добре прогріється, викласти в нього порціями картопляне тісто з сиром і приготувати пишні оладки.

Перекласти приготовані сирно-картопляні коржі на блюдо і подавати в теплому вигляді їх зі сметаною або сирним сиром, присипавши рубаним кропом. Приємного апетиту!