Сирок в шоколаді

Сирок в шоколаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сир змішати зі сметаною, додати ванілін і цукрову пудру. Все ретельно перемішати, можна виделкою або блендером. Якщо сир у вас з пачки, він більш мокрий, тоді сметану зменшуєте або не додаєте взагалі.


На водяній бані розтопіть шоколад, я використовувала звичайний ,,Чайка,,.
Хто не знає, обумовлюється: ставимо каструлю з водою на вогонь, зверху кладемо тарілку з шоколадом, вода знизу кипить і шоколад починає танути.
Не растапливайте в мікрохвильовці, є ймовірність, що підгорить або нерівномірно розтопиться.

Змащуємо силіконові форми шоколадом і відправляємо в морозилку на 10 хвилин.



Дістаємо форми, викладаємо нашу начинку і зверху знову змащуємо шоколадом. Відправляємо знову в морозилку на 10 хвилин, потім перекладаємо в холодильник до повного застигання.

Сирки дуже добре виймаються з форми. Насолоджуємося самі і пригощаємо близьких.
Приємного апетиту!