Хто не хоче їсти звичайний хліб з борщем або супом, може приготувати смачну і ситну закуску.

Інгредієнти
| Яйце – 1 шт. | |
| Твердий сир – 100 гр. | |
| Картопля – 2 середнього розміру | |
| Цибуля ріпчаста – 1/4 | |
| Петрушка – 4 гілочки | |
| Сіль, перець – за смаком | |
| Батон – 1/2 | |
| Майонез – 2 ч. л. |
Для приготування закусочних бутербродів я брала звичайний батон, але можна також використовувати білий хліб. Завдяки твердому сиру, бутерброди мають приємний аромат та ніжний смак. Варто відзначити, що в рецепті наводиться зелена петрушка. Хто цінує іншу зелень може вільно використовувати і її. Відмінно підходить сухий зелений кріп.
Покроковий рецепт

Картопля тру на середній тертці, сир і цибулю – на крупній. Подрібнюю зелень і додаю до всього яйце.

Усе ретельно перемішую з додаванням солі і чорного перцю.

Батон нарізаю тоненькими скибочками і змащую кожен шматочок з одного боку майонезом. Даю їм постояти в такому вигляді 5 хвилин, щоб батон просочився і був більш соковитим в готовому вигляді.

Поверх викладаю підготовлений фарш (на один шматочок йде 1/2 їдальні ложки).

У сковорідку наливаю масло і даю йому нагрітися. Після цього викладаю бутерброди начинкою вниз. Як тільки вони підсмажаться, перевертаю і підрум’янюю з другої сторони. Щоб вони точно просмажаться, сковороду слід накривати кришкою і смажити бутерброди на середньому вогні.
Подавати їх треба гарячими, поки ще розплавлений сир. Вони відмінно поєднуються з овочевим рагу, першими стравами, а деякі їх люблять їсти, запиваючи солодким чаєм.
