Ситний бігус в мультиварці

Ситний бігус в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарненько промити в прохолодній воді не дуже жирну яловичу вирізку, потім підсушити її, і відразу ж нарізати широкої соломкою. Нашаткувати соломкою соковитий цибулю, те ж саме зробити з морквою і болгарським перцем, попередньо очищеним від коробочки з насінням.

Всі вищевказані нарізані продукти акуратно викласти в чашу мультиварки шарами, але в першу чергу на дно мультиварочного пристрою слід покласти нарізану яловичину, її попередньо посоливши за смаком.

У ємність мультиварочного пристрою слід також налити рослинне масло в достатній кількості, а поверх м’яса покласти всі овочі, нарізані соломкою, додати самі якісь улюблені спеції і насипати сіль.

Не дуже потрібно дрібно нашаткувати молоду капусту, потім її необхідно трохи підсолити, щоб вона дала сік і стала більш м’якою, злегка пом’яти руками.

Нашатковану капусту розподілити поверх всіх інших компонентів, а для додання більшого аромату страви можна додати сухі або свіжі пряні трави, а також обсмажені шампіньйони і чорнослив.

У прохолодній питній воді розвести густу пасту, а приготовану суміш відразу ж перелити в ємність мультиварки, далі пристрій слід закрити кришкою, встановити час готування на одну годину. Бігус готувати слід належний час у режимі «Гасіння», як тільки програма час готування закінчиться, слід встановити час, на десять хвилин і продовжити приготування бігуса вже в режимі «Смаження».