Картопляний салат із зеленою квасолею, яєчком і, безсумнівно, головним інгредієнтом є консервований тунець.

Інгредієнти
| Картоплини – 5 шт. | |
| Зелена квасоля – 50 г | |
| Зелена цибуля – 2-3 пера | |
| Петрушка – декілька листків | |
| Тунець консервований – 1 банка | |
| Яйця – 2 шт. | |
| Йогурт – 50 г | |
| Лимонний сік – 1/2 плоду | |
| Лимонна цедра – 1/2 плоду |
Чудовий ситний салат з невеликої кількості інгредієнтів.
Покроковий рецепт
Картоплю відварюють до готовності, очищають, ріжуть скибочками або часточками.
Зелену квасолю відварюють у підсоленій воді до готовності. Потім відкидають на друшляк і дають стекти зайвої рідини.
У невеликій чаші готують заправку… змішують йогурт, цедру лимона і лимонний сік.
Промивають зелень, дрібно ріжуть петрушку, трохи крупніше зелений лук.
Яйця відварюють круто, охолоджують і чистять і ріжуть на часточки.
Змішують картопля, зелену квасолю, яйця, зелень і тунець (його попередньо слід розчавити виделкою). Заправляють приготовленої лимонно-йогуртовій сумішшю, акуратно перемішують. Подають до столу.
