Слойка бантик

Слойка бантик – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тісто розморозити при кімнатній температурі. Злегка розкачати на присипаної борошном робочій поверхні. Розрізати пласт на 4 рівних квадрата.

Беремо 1 квадратик тіста і складаємо його (куточок до протилежного кута).

Серединку трикутника надрізаємо в 2-х місцях, не дорізуючи її до кінця. Отриману в центрі смужку тесту обмотуємо навколо.

Розправляємо «бантик». Повторити цей процес з рештою тестом. Потім можна змастити всі «бантики» збитим жовтком і присипати зверху цукром. Випікати слойки на вже розігрітій до 180 градусів духовці близько 10 -15 хвилин.
Приємного чаювання!