Слойки з полуницею в цікавому виконанні – проста випічка до чаювання!
Інгредієнти
Листкове дріжджове тісто – 250 г | |
Полуничне варення – 50 г | |
Вода – 25 мл |
Ароматні і вкрай прості слойки з полуницею – смачна випічка всього за чверть години! Блюдо просте і смачне, легке в приготуванні – особливо, якщо є покупне листково-дріжджове тісто. В якості начинки можна використовувати будь-яке варення – все залежить від ваших смакових уподобань.
Покроковий рецепт
Розморозити пласт листкового тіста. Краще всього вибирати дріжджове – воно краще піднімається і в результаті – більш ніжне і смачне. Розкачати тісто.
Вирізати з пласта кружечки і викласти на деко – змащене маслом.
Ще раз розкачати обрізки тіста і вирізати таку ж кількість кіл. Кожен коло сформувати у формі бублика.
Викласти варення середину кожного кружечка. Змастити краї виробу водою.
Накрити другою половинкою тіста. З’єднати краї виделкою.
Змастити слойки водою або яйцем і відправити в розігріту духову шафу. 10-15 хвилин випікання цілком вистачить.
Готові Слойки! Ароматну випічку можна подавати до чаювання – теплою і пишною! Приємного апетиту!