800 гр. готового листкового тіста. 2 яйця. 500 гр. твердого сиру, бажано імеретинського. 50гр. вершкового масла
Сир і масло натерти на тертці, додати яйце
і гарненько все перемішати до утворення однорідної маси.
Тісто розділити на 2 частини. Потім одну частину розкачати товщиною 10 мм, а другу 5 мм. На деко посипати борошно, потім викласти тісто товщиною 10 мм і зверху налити начинку
і закрити другою частиною тіста. Зверху помазати збитим яйце і зробити кілька надрізів в тесті, щоб дати пару вийти. Можна проткнути виделкою тісто.
Розігріти духовку до 220 градусів і випікати 30 хвилин при температурі 180°C .Орієнтуйтеся по своїй духовці. Хачапурі готові, приємного апетиту!