Слойоний Хачапурі з сиром

Слойоний Хачапурі з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

800 гр. готового листкового тіста. 2 яйця. 500 гр. твердого сиру, бажано імеретинського. 50гр. вершкового масла

Сир і масло натерти на тертці, додати яйце

і гарненько все перемішати до утворення однорідної маси.

Тісто розділити на 2 частини. Потім одну частину розкачати товщиною 10 мм, а другу 5 мм. На деко посипати борошно, потім викласти тісто товщиною 10 мм і зверху налити начинку

і закрити другою частиною тіста. Зверху помазати збитим яйце і зробити кілька надрізів в тесті, щоб дати пару вийти. Можна проткнути виделкою тісто.

Розігріти духовку до 220 градусів і випікати 30 хвилин при температурі 180°C .Орієнтуйтеся по своїй духовці. Хачапурі готові, приємного апетиту!