Смачна піца з сосисками і копченою ковбасою

Смачна піца з сосисками і копченою ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Давайте зробимо смачну домашню піцу з використанням сосисок і невеликого шматочка копченої ковбаси. Сирна скоринка, часточки свіжих помідорів зроблю нашу піцу соковитою і привабливою!

Інгредієнти

Тісто для піци – 250 гр
Сосиски – 2 шт.
Ковбаса копчена – 60 гр
Соус томатний – 2 ст. ложки
Помідор – 1 шт.
Майонез – 2 ст. ложки
Сир Гауда – 80 г

Як приготувати Смачна піца з сосисками і копченою ковбасою

Для приготування наивкуснейшей піци в домашніх умовах можна використовувати як тісто, замішане самостійно, так і вже готовий напівфабрикат (листкове бездріжджове тісто). Інші інгредієнти для піци – молочні сосиски (втім, взяти іншого сорту) і залишився без вживання невеликий шматочок копченої ковбаси. А щоб наша піца вийшла соковитою, додатково беремо помідор, майонез. Не одна піца, як відомо, не обходиться без сиру. У нашому рецепті це сир твердих сортів – Гауда, але підійде і будь-який інший аналогічний сир (наприклад, Пармезан). Рецепт, сподіваємося, вам сподобається і стане одним з улюблених.

Покроковий рецепт

Отже, будемо вважати, що тісто для домашньої піци у нас вже готовий (можна зробити швидке тісто для піци на майонезі). Шматок відповідного розміру розкачуємо на припорошеній борошном поверхні в круглий тонкий пласт. Укладаємо його відразу ж на деко. Якщо ви використовуєте листкове тісто, то заздалегідь розморозьте його при кімнатній температурі. Пласт тіста змащуємо або томатним соусом або кетчупом.

Сосиски звільняємо від оболонки (копчену ковбасу – теж). Сосиски нарізаємо кругляком, ковбасу тонкими шматочками. Розподіляємо ковбасну нарізку на змащеному тесті.

Промиваємо помідор, подрібнюємо його півкільцями. Поміщаємо тонкі скибочки помідор на піці.

Далі слід сітка з майонезу.

Подрібнюємо сир теркою. Сирної стружкою покриваємо інгредієнти.

Попередньо розігріваємо духовочный шафа до 180 градусів. Піцу з сосисками тримаємо в духовці 30 хвилин.

Піцу нарізаємо на шматки і подаємо до столу. Пригощайтеся!