Приготувати тісто для шарлотки дуже просто і швидко, тому ми пропонуємо відразу зробити начинку для неї. Груші промиваємо, нарізаємо у формі поперечних пластинок, видаливши насіння. До речі, відразу готуємо духовку. Включаємо її, встановивши температурний режим на 180 градусів.
А тепер можна зайнятися і тестом. У миску розбиваємо курячі яйця. До них підсипаємо покладену норму цукру.
Протягом 3-х хвилин інгредієнти збиваємо до утворення пишної маси.
У цю масу просіваємо борошно пшеничне.
Перемішуємо вже акуратно лопаткою. Тісто вийшло дуже ніжним.
Для «підстраховки» форму для випічки трохи змащуємо маслом. Викладаємо шаром нарізку з груш.
Начинку заливаємо приготованим тестом.
Шарлотку з грушами запікаємо 30 хвилин, готовність перевіряємо дерев’яною лучиною.
Смачна домашня шарлотка готова, з форми витягуємо її, коли охолоне. Приємного апетиту!