Смачні чебуреки з індичого фаршу

Смачні чебуреки з індичого фаршу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для тіста
Борошно – 950 г Попередньо просіяти
Борошно – 150 г для розкочування тіста Попередньо просіяти
Вода – 250 г Тепла
Вода – 250 г Крутий окріп
Сіль – 2 ч. л. без гірки
Для начинки
Рослинне масло – 3 ст. ложки
М’ясний фарш – 500 г
Ріпчаста цибуля – 2 великих чи 3 середніх
Сіль – 3 ч. л. без гірки
Мелений червоний перець – 0,5 ч. л.
Мелений чорний перець – 1 ч. л.
Петрушка свіжа – за смаком

Як приготувати Смачні чебуреки з індичого фаршу