Для багатьох плюшки – це щось неповторно смачну з дитинства, а не просто смачна булка з цукром. Тепер можна готувати ті самі плюшки будинку і знову поринати у спогади про дитинство.
Покроковий рецепт
Молоко підігрівається до теплого стану і до нього додається 2 ст. л. цукру. Все ретельно розмішати до повного розчинення цукру. В отриману суміш додаються дріжджі.
В іншій мисці змішується борошно, ванільний цукор, дрібка солі, цукор, що залишився і рослинне масло. Так само перемішується до однорідного стану.
У миску з сухими інгредієнтами порційно вливається молоко. Вся суміш безперервно помішується. Потім, отримане тісто накривається плівкою або рушником і залишається підніматися приблизно 40 хвилин.
Потім, коли тісто буде готове, булочки формуються і викладаються на пекарській папір. Після, вони відправляються в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини, поки не підрум’яниться скоринка. Булочки подаються теплими, приємного апетиту!