Пропонуємо вам рецепт домашніх коржів, в яких одним з інгредієнтів є сир. Саме цей продукт робить коржі такими поживними, з пікантним смаком. Печуться сирні коржики на сковороді, що значно економить час на реалізацію рецепта.
Для замішування тіста використовується звична більшості хазяєчок пшеничне борошно. Крім цього інгредієнта в рецепті використовується харчова сода, завдяки якій коржі виходять повітряними, з приємною структурою. Рецепт випічки домашніх коржів з сирною начинкою приваблює не тільки малою кількістю інгредієнтів, але й досить цікавою кулінарної технікою їх формування. Подробиці процесу представлені в нижчеподаному рецепті з супроводжуючими фото.
Для приготування сирних коржів вам потрібно підготувати крім інгредієнтів також: підходящу миску для замісу тіста, обробну дошку великого розміру, тертку для подрібнення сиру, качалку, сковороду, лопатку для перевертання коржів.