З готової (магазинною) млинцеве борошна можна спекти ситні домашні блінкі. Спробуйте таку випічку і ви.
Інгредієнти
Борошно блинная – 1 стакан | |
Яйце – 1 штука | |
Вода – 380 мл | |
Цукор – 1,5 ст. ложок | |
Сіль – 1 щіпка | |
Масло рослинне – 2 ст. ложки |
Вам пропонується рецепт приготування ситних млинчиків, в якому використовується спеціальна борошно блинная, придбати її можна в продмагазині. За нашою рецептурою для замісу млинцевого тесту береться звичайна прокип’ячена вода, яйце, рослинне масло, цукор і щіпка солі. Зробіть до ранкової трапези такі блиночки, порадуйте своїх близьких!
Покроковий рецепт
Беремо відповідну для замісу тіста ємність. В неї через дрібне сито пропускаємо необхідну кількість борошна для млинців. У просіяної борошні робимо воронку-кратер.
В борошняну воронку додаємо яйце. Його спочатку потрібно збити віночком.
Кидаємо далі в борошно бажану кількість цукрового піску (приблизно 1,5 столових ложки) і щіпку солі.
Починаємо до інгредієнтів у миску налийте теплу воду і відразу перемішувати компоненти віночком.
У готове тісто додаємо рослинне масло, ще раз перемішуємо.
Далі – процес смаження млинців на сковороді. Періодично перемішуйте тісто з млинцеве борошно, щоб воно не осіло. Приємного вам ранкового перекусу!