Отже, підготуємо обробну дошку і приступимо до подрібнення інгредієнтів. Промиваємо свіжий огірок. Зрізаємо з шкірку плоду (можна її і залишити). Перекладаємо огірок на дошку і нарізаємо маленькими кубиками. Перекладаємо нарізку з огірка в миску.
Наступний інгредієнт для подрібнення – крабові палички. Їх звільняють від упаковки, нарізами кубиками.
Очищаємо від шкаралупи відварні курячі яйця. Дрібно рубаємо їх, викладаємо до інгредієнтів в миску.
Очищаємо мандарин, виймаємо кісточки, видаляємо перегородки і білі прожилки. Нарізаємо мандаринові часточки шматочками.
З інгредієнтів залишилася тільки консервована кукурудза. Зливаємо з зерен сік, а потім вже додаємо в миску.
Інгредієнти салату трохи приправляємо сіллю, додаємо майонез і перемішуємо.
Апетитний салат з мандаринами, огірком і крабовими паличками готовий! Угощаемся на здоров’я!