Смажена картопля з беконом

Смажена картопля з беконом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Збираємо та готуємо продукти: картопля обов’язково моєму.



2. Смужки бекону розрізаємо на більш дрібні фрагменти, відправляємо на сковорідку (добре розпечену) з краплею олії. Дрібно рубаємо часник, відправляємо до бекону. Выжариваем до появи рум’яної скоринки. Прибираємо бекон зі сковороди.

3. Картоплю чистимо, нарізаємо кружальцями, обсушуємо, щоб вона змогла підсмажитися.

4. Відправляємо картопляні кружальця на сковорідку, де обжаривался бекон. Додаємо вогонь, смажимо хвилин 10.


5. Цибулю нарізаємо великими шматочками, додаємо до картоплі. Підсолюємо, перчимо за смаком.

6. Повертаємо бекон на сковорідку, смажимо до готовності.

7. При сервіровці, посипаємо дрібно січеною зеленню (відмінно підійде петрушка, кінза, кріп).