Смажена картопля зі свининою на сковороді

Смажена картопля зі свининою на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, свинину для смаження на сковороді спочатку промиємо, обсушим паперовим рушником. На обробній поверхні за допомогою ножика подрібнити м’ясо шматочками у вигляді брусочків або кубиків. Перекладаємо м’ясну нарізку на сковороду, в якій потрібно розігріти рослинне масло. Починаємо смажити м’ясо.

Це час займемо подрібненням ріпчастої цибулі, очищеного від лушпиння. Пропонуємо нарізати цибулю тонкими смужками або півкільцями. Перекладаємо цибульну нарізку до м’яса, продовжуємо смажити.

Підготуємо картоплю, поки м’ясо смажиться на сковороді разом з цибулею (до речі, не забувайте перемішувати інгредієнти іноді). Очищаємо картоплю, нарізаємо у формі великої соломки або брусочків (на ваш розсуд). Перекладаємо нарізку з картоплі на сковороду.

Інгредієнти перемішуємо. Сковороду накриваємо кришкою, смажимо так 5-7 хвилин на середньому вогні. Потім інгредієнти солимо, приправляємо за смаком перчиком. Продовжуємо смажити, але намагаємося часто не перевертати інгредієнти, щоб картопля не розвалився.

Гарним доповненням до смаженої картоплі в кінці приготування буде свіжа зелень. А саму подачу можна урізноманітнити огірочками, овочами.

Приємного всім апетиту!