Інгредієнти
Соєвий соус – 1/3 склянка | |
Цукор – 3 столові ложки | |
Кунжутне масло – 1 столова ложка | |
Часник – 3 зубчики | |
Мелений чорний перець – 2 щіпки | |
Червоний перець – 1/4 чайної ложки червоного перцю (пластівцями) | |
Сіль – 1/4 чайної | |
Куряча грудка – 1-1,5 шт. (без кісток) | |
Цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина, порізана півкільцями | |
Цибуля зелена – зелена цибуля, включаючи білу частину, дрібно нарізаний на дрібні шматочки) – 2 шт |
Як приготувати Смажена куряча грудка по-корейськи
Покроковий рецепт
Куряче м’ясо порізати тонкими пластинами. (Легше це зробити, якщо його злегка заморозити).
У мисці змішати всі інгредієнти, крім курки і цибулі. Коли цукор розчиниться, додати м’ясо курки і цибулю, Добре перемішати руками. Накрити кришкою і поставити в холодильник на 1 годину.
Надлишки маринаду злити. Смажити куряче м’ясо на сковороді вок невеликими порціями.
Подавати з рисом і овочами. Приємного апетиту!