Смажена куряча грудка по-корейськи

Смажена куряча грудка по-корейськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Соєвий соус – 1/3 склянка
Цукор – 3 столові ложки
Кунжутне масло – 1 столова ложка
Часник – 3 зубчики
Мелений чорний перець – 2 щіпки
Червоний перець – 1/4 чайної ложки червоного перцю (пластівцями)
Сіль – 1/4 чайної
Куряча грудка – 1-1,5 шт. (без кісток)
Цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина, порізана півкільцями
Цибуля зелена – зелена цибуля, включаючи білу частину, дрібно нарізаний на дрібні шматочки) – 2 шт

Як приготувати Смажена куряча грудка по-корейськи

Покроковий рецепт

Куряче м’ясо порізати тонкими пластинами. (Легше це зробити, якщо його злегка заморозити).

У мисці змішати всі інгредієнти, крім курки і цибулі. Коли цукор розчиниться, додати м’ясо курки і цибулю, Добре перемішати руками. Накрити кришкою і поставити в холодильник на 1 годину.

Надлишки маринаду злити. Смажити куряче м’ясо на сковороді вок невеликими порціями.

Подавати з рисом і овочами. Приємного апетиту!