Куряча відбивна, обвалена в сирному клярі з сухарями.
Інгредієнти
Куряче філе – 500 г | |
Яйця – 1 шт. | |
Сир – 50 г | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Панірувальні сухарі – жменя |
Як приготувати Смажена куряча відбивна по-міланськи з сиром
Смажена відбивна курка виходить надзвичайно смачною, з хрусткою сирною скоринкою. Виходить фірмова курочка по-міланськи.
Покроковий рецепт
Куряче філе розрізати на 2-3 частини. Кожен шматочок загорнути в плівку і відбити з обох сторін (якщо не відбивати, то зробити глибокі надрізи).
Посолити, поперчити. Дати відпочити.
Тим часом приготувати кляр: дрібно тертий сир змішати з яйцем.
Тепер візьміть шматочок курячого м’яса обваляти в панірувальних сухарях.
І вмочити в кляр.
Смажити з обох боків до готовності курки (не пережарьте, а то вийде сухе м’ясо).
Подавати до столу. Приємного апетиту!