Папрікаш з курячої грудки

Папрікаш з курячої грудки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Паприкаш – одне з головних національних страв Угорщини. Це ситне друге блюдо можна готувати з різних видів м’яса, але обов’язковим інгредієнтом є, звичайно, паприка і болгарський перець.

Інгредієнти

куряча грудки – 500 г можна брати не тільки грудку
болгарський перець – 4 шт
помідори – 6 шт на смак автора, навіть дрібних шість штук – забагато
цибулина – 1 шт
часник – 5-3 зубців
рослинна олія – 200 мл
паприка – за смаком
перець чилі – за смаком
сіль – за смаком

Як приготувати Папрікаш з курячої грудки

Для початку нам необхідно вимити наші складові і висушити. Потім поріжемо невеликими шматочками курячу грудку, кубиками – перець і помідори, цибулину – півкільцями.

Покроковий рецепт

Цибулю кладемо на розігріту сковороду з деякою кількістю олії і додаємо дрібку паприки. Вона зробить цибулю золотистим. Пасеруємо хвилин 5.

Відправляємо до цибулі курячу грудку, помідори і перець. Солимо. Приправляємо перцем чилі.

Приблизно через тридцять хвилин необхідно додати до страви подрібнений часник і ще трохи олії. Тушкуємо ще півгодини на повільному вогні.

Папрікаш готовий! Можна подавати страву як окремо, так і з гарніром. Угорці люблять його їсти з картоплею або рисом.