Смажена печінка в соєвому соусі з цибулею

Смажена печінка в соєвому соусі з цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати компоненти для смачною і пікантною закуски – очистити цибулю, печінку вимити і замочити на кілька годин у молоці для позбавлення від гіркоти.

Нарізати печінку на невеликі кубики.

Нарізати цибулю на півкільця. Обсмажити на рослинній олії до рум’яності.

Всипати печінку. Обсмажити кілька хвилин, після чого влити соєвий соус за смаком і тушкувати печінку до м’якості і готовності. На повне приготування печінки вкаже світлий розріз – без крові. Довести печінку до гармонійного смаку і дати настоятися не менше десяти хвилин.

Розкласти страву по тарілках і подавати до столу.

Печінка в соєвому соусі відмінно поєднується з картопляними стравами, рисом, кускусом і гречаною крупою. Хороший варіант до повсякденного вечері або свята. Приємного апетиту!