Швидкий вечерю за 30 хвилин у вигляді смаженої рибки з салатом з огірків і помідорів.
Інгредієнти
Рибне філе – 350 грам | |
Масло – для смаження | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком | |
Часник – 2 зубчики | |
Помідори – 2 шт. | |
Огірки свіжі – 2 шт. | |
Листя салату або іншу зелень – жменя | |
Оливкова олія – для салату |
Готуємо смачно і корисно – смажене рибне філе з овочевим салатом з помідорів і огірків. Якщо ви бажаєте отримати більш дієтичне блюдо, приготуйте рибне філе на пару або в мультиварці.
Покроковий рецепт
1. Спочатку підготуємо рибку. Промиємо філе, поперчити, посолити, натремо філе часниковим пюре (натертим або видавленим через чеснокодавку).
2. На розпеченому маслі обсмажимо рибне філе. Рибка готується швидко – досить по 5 хвилин з кожної сторони.
3. Помідори з огірками ріжуть довільними шматочками. Якщо у огірків груба шкірка, її треба зняти.
4. Змішуємо овочі в миску, додаємо крупно порізані листя салату. Заправляємо овочевий салат оливковою олією і солимо до смаку, перемішуємо.
5. Викладаємо на овочевий салат часникову рибку. Подаємо до столу. Приємного апетиту!