Смажена риба з овочевим салатом

Смажена риба з овочевим салатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидкий вечерю за 30 хвилин у вигляді смаженої рибки з салатом з огірків і помідорів.

Інгредієнти

Рибне філе – 350 грам
Масло – для смаження
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Часник – 2 зубчики
Помідори – 2 шт.
Огірки свіжі – 2 шт.
Листя салату або іншу зелень – жменя
Оливкова олія – для салату

Як приготувати Смажена риба з овочевим салатом

Готуємо смачно і корисно – смажене рибне філе з овочевим салатом з помідорів і огірків. Якщо ви бажаєте отримати більш дієтичне блюдо, приготуйте рибне філе на пару або в мультиварці.

Покроковий рецепт

1. Спочатку підготуємо рибку. Промиємо філе, поперчити, посолити, натремо філе часниковим пюре (натертим або видавленим через чеснокодавку).

2. На розпеченому маслі обсмажимо рибне філе. Рибка готується швидко – досить по 5 хвилин з кожної сторони.

3. Помідори з огірками ріжуть довільними шматочками. Якщо у огірків груба шкірка, її треба зняти.

4. Змішуємо овочі в миску, додаємо крупно порізані листя салату. Заправляємо овочевий салат оливковою олією і солимо до смаку, перемішуємо.

5. Викладаємо на овочевий салат часникову рибку. Подаємо до столу. Приємного апетиту!