Смажені кабачки зі сметаною

Смажені кабачки зі сметаною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажені кабачки зі сметаною — смачне сезонне блюдо, яке готується з доступних продуктів.

Інгредієнти

Кабачки – 1 шт.
Сметана – 200 г
Борошно – 4 ст. л.
Рослинна олія – 4 ст. л.
Сіль – за смаком
Стебло кропу – 1 шт.
Зелень петрушки – кілька гілочок

Як приготувати Смажені кабачки зі сметаною

Смажені кабачки зі сметаною — сезонне блюдо, нескладне в приготуванні, при цьому, дуже смачне навіть без додавання інших продуктів (м’яса, грибів і ін)
Сьогодні кабачки можна придбати і приготувати цілий рік, але самі смачні овочі — літні, зі свого городу.
Базові інгредієнти страви — молоді кабачки, сметана, борошно, сіль і рослинне масло.
Краще брати саме молоді кабачки тк у них ще не сформувалися тверді насіння.
Готувати овочі можна прямо з шкіркою для максимального збереження вітамінів.
За цим рецептом ми готуємо кабачки вже багато років.

Покроковий рецепт

Моєму кабачок і нарізаємо його на кільця товщиною 0,9 см

Обвалюємо кільця кабачка з усіх сторін у борошні

Розігріваємо сковорідку, вливаємо в неї 1 ст. л. рослинної олії, викладаємо кабачки (скільки поміститься)

Обсмажуємо овоч до рум’яної скоринки

Готові кільця перекладаємо в каструлю з невеликою кількістю води, кожен шар поливаємо сметаною. Опускаємо стебло кропу. Тушкуємо кілька хвилин

Розкладаємо готову страву по тарілках і прикрашаємо кожну порцію гілочкою петрушки