Смажені креветки в сметані з перцем і цибулею

Смажені креветки в сметані з перцем і цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для любителів креветок… рекомендую приготувати їх за цим рецептом. Приготування не забере багато часу, зате страва вийде по-справжньому святковим і смачним.

Покроковий рецепт

1. Помити болгарський перчик, видалити плодоніжку, насіння і порізати кубиками. Головку ріпчастої цибулі, почистити і порізати півкільцями.

2. Тепер потрібно розтопити вершкове масло. У ньому просмажують часник, порізаний півкільцями цибулю і порізану зелений солодкий перець .

3. Додають цукор, сік лайма зі сметаною, добре перемішують.

4. Викладають на сковорідку очищені креветки, солять за смаком. Можна використовувати які-небудь улюблені прянощі. Смажать, поки креветки не стануть приємного рожевого кольору. Періодично треба помішувати вміст сковороди.

5. Подається страву гарячою, присипавши свіжої подрібненої зеленню.

До морепродуктів можна подавати і гарнір, але він повинен бути достатньо легким. Для цих цілей підійде розсипчастий рис.