Для любителів креветок… рекомендую приготувати їх за цим рецептом. Приготування не забере багато часу, зате страва вийде по-справжньому святковим і смачним.
Покроковий рецепт
1. Помити болгарський перчик, видалити плодоніжку, насіння і порізати кубиками. Головку ріпчастої цибулі, почистити і порізати півкільцями.
2. Тепер потрібно розтопити вершкове масло. У ньому просмажують часник, порізаний півкільцями цибулю і порізану зелений солодкий перець .
3. Додають цукор, сік лайма зі сметаною, добре перемішують.
4. Викладають на сковорідку очищені креветки, солять за смаком. Можна використовувати які-небудь улюблені прянощі. Смажать, поки креветки не стануть приємного рожевого кольору. Періодично треба помішувати вміст сковороди.
5. Подається страву гарячою, присипавши свіжої подрібненої зеленню.
До морепродуктів можна подавати і гарнір, але він повинен бути достатньо легким. Для цих цілей підійде розсипчастий рис.