Смажені пиріжки з картоплею і капустою

Смажені пиріжки з картоплею і капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Я розкрила таємницю рецепту і сьогодні готова поділитися з вами.Варто пам’ятати, що головне правило – це готувати з любов’ю, використовувати самі свіжі інгредієнти, вкладати душу, насолоджуватися процесом.

Інгредієнти

молоко – 0,5 л
борошно – 0.5 кг
цукор – 1 ст. л.
сіль – 1 ч. л.
яйце – 1 шт.
масло рослинне – 300 мл
капуста квашена – 500 г
картопляне пюре – 500 г

Як приготувати Смажені пиріжки з картоплею і капустою

Смажені пиріжки на столі – це завжди свято. Пиріжки я люблю тільки мамині, її першокласні рецепти не зрівнятися з ресторанними, дорогими стравами високої кухні. Не має значення, з якою начинкою вона їх готує, смажені пиріжки завжди виходять дивовижними. Основний секрет – це тісто. Пиріжечки виходять пишними, повітряними, із золотистою скоринкою, в міру солодкими, одним словом бездоганними.

Покроковий рецепт





1. Підготуємо всі продукти. У глибоку ємність вливаємо молоко, за раннє підігріваємо його до кімнатної температури, що б дріжджі легко розчинилися. Додаємо цукор, сіль, дріжджі. Перемішати віночком до повного розчинення дріжджів. Перемішуємо ретельно, розбиваючи грудочки.

2. Додаємо яйце. Збиваємо масу віночком.

3. Додаємо борошно порціями. Перемішуємо ложкою. Викладаємо тісто на стіл і замішуємо. Додаємо трохи олії, що б тісто не прилипало до рук. Стіл засипаємо борошном. Вимішувати до тих пір, поки тісто не стане еластичним, не буде прилипати до поверхні столу.


4. Розділимо тісто на рівні частини. Кожну частину розкотимо качалкою.




5. Додамо начинку, скріпити краю майбутнього пиріжка. Сьогодні ми готуємо пиріжки з капустою і картоплею. За раннє зваримо картопля, обсмажимо квашену капустку.

6. Сформуємо пиріжок.

7. Розігріємо масло в сковороді. Масла повинно бути в міру, що б пиріжки плавали в сковороді. Контролюйте якість рослинного масла, щоб воно було світлим. Якщо масло починає пінитися, його варто замінити. Викладаємо пиріжки в сковорідку, обсмажуємо по 2-3 хвилин з кожної зі сторін.

Подавати до столу пиріжки можна з різними соусами або сметаною. Сьогодні у нас борщ і пиріжки виступають відмінним доповненням. Приємного апетиту. Харчуйтеся смачно і правильно. Готуйте із задоволенням!