1. Шматочок імбиру очищаємо, натираємо на дрібній тертці. У мисці змішуємо соєвий соус, натертий імбир, чорний перець, коріандр і рослинне масло.
2. Кладемо в маринад стейки зубатки, добре втираємо в маринад м’ясо і ставимо на 1 годину в холодильник для маринування.
3. Обсмажуємо стейки на олії на добре розігрітій сковороді.
4. Маринад не викидаємо, а робимо з нього соус: крохмаль розводимо невеликими кількістю маринаду, так щоб не було грудок. Додаємо крохмаль до іншої частини маринаду, ставимо на вогонь і варимо до загустіння.
5. Подаємо стейки зубатки під імбирно-соєвим соусом.
P. S. Дійсно, вийшло дуже ніжне, ароматне блюдо!