Пряна свиняча відбивна на сковороді…
Інгредієнти
Свиняча відбивна – 8 шт. (на кістці) | |
Борошно – кілька столових ложок | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Кайенский перець – за смаком | |
Рослинне масло – 1/2 склянки | |
Вершкове масло – 1 ст. л. |
Думаю, у будь-якої жінки викличе посмішку і радість видовище те, як її чоловік впивається в шматок чудового м’яса…І якщо я зроблю свинячі відбивні, він (мій чоловік) точно буде танути … Свинячі відбивні досить тонкі, тому смажаться дуже швидко.
Покроковий рецепт
Промийте свинячі відбивні. З обох сторін поперечите.
Змішайте всі сухі інгредієнти: борошно, сіль, кайенский перець і чорний перець (чорного перцю повинно бути багато).
Обваляйте свинячі відбивні в борошняної суміші, струсіть надлишок борошна, відкладіть на тарілку.
Нагрійте олію на середньо-сильному вогні.
Додайте вершкове масло.
Коли масло розтане закинути свинячі відбивні, смажити 2-4 хвилини на одній стороні, перевернути і стільки ж на іншій стороні. (Переконайтеся, що при проколі м’яса не виходять рожеві соки).
Перекладіть готові відбивні на тарілку. Повторіть процедуру з рештою відбивними. Подавайте до столу гарячими. Приємного апетиту!