Смажені відбивні зі свинини

Смажені відбивні зі свинини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пряна свиняча відбивна на сковороді…

Інгредієнти

Свиняча відбивна – 8 шт. (на кістці)
Борошно – кілька столових ложок
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Кайенский перець – за смаком
Рослинне масло – 1/2 склянки
Вершкове масло – 1 ст. л.

Як приготувати Смажені відбивні зі свинини

Думаю, у будь-якої жінки викличе посмішку і радість видовище те, як її чоловік впивається в шматок чудового м’яса…І якщо я зроблю свинячі відбивні, він (мій чоловік) точно буде танути … Свинячі відбивні досить тонкі, тому смажаться дуже швидко.

Покроковий рецепт

Промийте свинячі відбивні. З обох сторін поперечите.

Змішайте всі сухі інгредієнти: борошно, сіль, кайенский перець і чорний перець (чорного перцю повинно бути багато).

Обваляйте свинячі відбивні в борошняної суміші, струсіть надлишок борошна, відкладіть на тарілку.

Нагрійте олію на середньо-сильному вогні.

Додайте вершкове масло.

Коли масло розтане закинути свинячі відбивні, смажити 2-4 хвилини на одній стороні, перевернути і стільки ж на іншій стороні. (Переконайтеся, що при проколі м’яса не виходять рожеві соки).

Перекладіть готові відбивні на тарілку. Повторіть процедуру з рештою відбивними. Подавайте до столу гарячими. Приємного апетиту!