Смажені яблука в карамелі

Смажені яблука в карамелі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Найпростіший спосіб приготувати яблука – це посмажити їх з корицею і цукром.

Інгредієнти

Яблука – 4 шт.
Вершкове масло – 30 грам
Кориця – За смаком
Цукор – 2 столові ложки
Ванільний цукор – 1 пакетик
Цукрова пудра Для прикраси

Як приготувати Смажені яблука в карамелі

Смажені яблука – це швидкий і смачний десерт , який сподобається дорослим і дітям. Таке блюдо відмінно підійде для легкого перекусу. А також так приготовані яблука підійдуть для начинки штруделя, пирогів або шарувань.

Покроковий рецепт

1. Готуємо інгредієнти , які сказані в рецепті вгорі.

2. Моєму яблука під проточною водою, вирізаємо серцевину ножем і нарізаємо кубиками.

3. Розігріваємо сковорідку кидаємо вершкове масло. Після кладемо нарізані яблука в сковорідку і смажимо, помішуючи лопаткою.

4. Додаємо цукор, корицю і ванільний цукор і розмішуємо яблука. Готуємо ще хвилин 10.

5. Якщо яблука вже стали м’якими і золотистими, то можна вимкнути газ і дати їм трохи охолонути.

6. Насипаємо яблука в тарілки і прикрашаємо цукровою пудрою. Приємного апетиту!