Найпростіший спосіб приготувати яблука – це посмажити їх з корицею і цукром.
Інгредієнти
Яблука – 4 шт. | |
Вершкове масло – 30 грам | |
Кориця – За смаком | |
Цукор – 2 столові ложки | |
Ванільний цукор – 1 пакетик | |
Цукрова пудра Для прикраси |
Смажені яблука – це швидкий і смачний десерт , який сподобається дорослим і дітям. Таке блюдо відмінно підійде для легкого перекусу. А також так приготовані яблука підійдуть для начинки штруделя, пирогів або шарувань.
Покроковий рецепт
1. Готуємо інгредієнти , які сказані в рецепті вгорі.
2. Моєму яблука під проточною водою, вирізаємо серцевину ножем і нарізаємо кубиками.
3. Розігріваємо сковорідку кидаємо вершкове масло. Після кладемо нарізані яблука в сковорідку і смажимо, помішуючи лопаткою.
4. Додаємо цукор, корицю і ванільний цукор і розмішуємо яблука. Готуємо ще хвилин 10.
5. Якщо яблука вже стали м’якими і золотистими, то можна вимкнути газ і дати їм трохи охолонути.
6. Насипаємо яблука в тарілки і прикрашаємо цукровою пудрою. Приємного апетиту!