Помийте і осушіть яблука, підготуйте необхідні інгредієнти.
Очистіть, поріжте на середні шматочки, попередньо видаливши серцевину.
На злегка підігріту сковороду, покладіть вершкове масло, що б воно почало растапливаться.
Сміливо розкладаємо часточки на відстані один від одного, стежимо, щоб не пригоріли, а підрум’янилися!
Підсмажені з одного боку часточки яблук перевертаємо і проробляємо теж з іншою стороною.
Посипаємо корицею, хоча можна викласти на тарілку обсмажені яблука і посипати на них вже при подачі, а можна використовувати цукрову пудру.
Яблука подаються у гарячому вигляді, тому хороший дует у цьому десерті – кілька скибочок або кульку морозива.
Це самий швидкий простий і затишний рецепт для зимового вечора!