Смажену картоплю з яєчно-сирної болтуньей на сковороді

Смажену картоплю з яєчно-сирної болтуньей на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматний смажену картоплю, залитий яєчно-сирною сумішшю – мега-смачно!

Інгредієнти

Сир Чеддер – 150 г
Свіжа зелень – при подачі
Картопля – 8 бульб
Яйце – 3 штуки
Соняшникова олія – 2-3 столові ложки
Сіль, чорний перемелений перчик, спеції – по щіпці
Часник – 2 зубчики
Бекон – 50 г
Зелений перець – 1 штука

Як приготувати Смажену картоплю з яєчно-сирної болтуньей на сковороді

Цей рецепт допоможе всім бажаючим приготувати по-справжньому смачну вечерю. Основною перевагою даного ласощі так само можна назвати доступність складових.

Покроковий рецепт

Приготування:
Бульби картоплі промываютсся, очищаються від шкірки і нарізати кільцями (якщо картопля великий, можна розрізати навпіл). Масло підігрівається в сковороді. Викладається картопля, перемішується і обсмажується на максимальному рівні вогню приблизно шість хвилин.

В цей час подрібнюється очищений від лушпиння часник, ріжеться цибуля і перець, очищений від насіння. бекон ріжеться шматочками. Все це додається в сковорідку разом з сіллю, спеціями і меленим перцем. Ці інгредієнти обсмажуються вже на убавленном вогні до готовності картоплі.

Сир натирається на будь тертці і поміщається в глибоку посуд. Туди ж вбивають яйця, все перемішується.

Отриманої яєчно-сирною сумішшю рівномірно покривається вміст сковороди. За бажанням можна додати будь-яких спецій. Складові злегка піднімають, щоб суміш просочилася під весь картоплю і накриваються кришкою.

Страву можна подавати до столу приблизно через три хвилинки. Приємного апетиту!