Смородиновий кекс на молоці

Смородиновий кекс на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Збити цукор з яйцями і ванільним цукром в пишну білу піну. Влити потрібну кількість молока і збити суміш повторно. Додати рослинну рафіновану олію і перемішати тісто.

Просіяти в тісто розпушувач разом з борошном.

Збити тісто до однорідності, щоб уникнути утворення грудочок. Вилити заготовку у форму, змащену маслом і рясно присипану манною крупою або борошном.

Поверх тіста викласти вимиту і обсушену паперовими рушниками смородину. Відправити кекс в розігріту до 195 градусів духовку.

Вийняти кекс на решітку і залишити до охолодження.

Нарізати випічку на шматочки і подавати до столу. Приємного апетиту!