Сніданок по-французьки: тости з яблуками

Сніданок по-французьки: тости з яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На топленому маслі обсмажте акуратні скибочки яблук, приправте солодкий фрукт цукром і корицею. Готуйте ароматний компонент страви протягом 4-6 хвилин, перекладіть в миску.

В окремій ємності злегка збийте яйця з молоком, при бажанні додайте корицю, мускатний горіх.


Вимочіть в отриманій суміші шматочки хліба, обсмажте на сковороді до утворення хрусткої скоринки.

На золотисто-коричневі тости викладіть хаотичними рядами солодкі скибочки пряних яблук. Для більшої солодощі прикрасьте французьку закуску цукровою пудрою, заправте медом.