Снігові цукерки-трюфель з печива, без випічки

Снігові цукерки-трюфель з печива, без випічки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не обов’язково “заморочуватися” і випікати десерт його. Можна просто змішати подрібнене печиво, сир і скачати кульки. Потім підморозити кульки і, вуаля, цукерки готові.

Покроковий рецепт

Печиво подрібнити качалкою або за допомогою блендера.

Додати до печива вершковий сир і добре вимісити тісто за допомогою ложки.

Сформувати кульки руками, викласти на деко або на дошку і прибрати в холодильник.

А поки… розтопити шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі (він не повинен кипіти).

Дістати шоколадні кульки, одягнути на шпажку кульку і занурити кожен в розтоплений шоколад. (Шоколад я попередньо підфарбувала, додавши блакитний харчовий барвник). Відразу обсипте цукерку присипкою (в моєму випадку це маленькі кульки – декор), поки шоколад на трюфелі не застиг.

Після того, як шоколад на кулях застиг, беремо цукерку (опору на чому буде стояти наш трюфель), змащуємо верхівку шоколадом і «приклеюємо» наш блакитний «куля».

Залишилося найцікавіше і найскладніше)). Приготувати глазур з цукрової пудри, барвника і води (або купити готову в магазині), перекласти її в поліетиленовий пакет.

Куточки пакетів надрізати і, видавлюючи, прикрасити свої цукерки на свій розсуд. Наближається Новий рік і я прикрасила їх у зимовому «стилі». Трюфельні цукерки готові! Приємного апетиту!