Солодка піца з шинкою та ананасами

Солодка піца з шинкою та ананасами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Піца – бомба! Незвично, дуже смачно і швидко.

Інгредієнти

шинка – 400 г
консервовані ананаси – 850 мл
листкове тісто – 1 упак.
цибулина – 1 шт
сир – 300-400 г
соєвий соус – 2 ст. л.
цукор – 1 ст. л.
борошно – 3 ст. л.
рослинне масло – 1 ст. л.
майонез – 2 ст. л.
кетчуп – 2 ст. л.

Як приготувати Солодка піца з шинкою та ананасами

Піца робиться на готовому листковому тісті. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить два дека смачної піци. Можна використовувати абсолютно будь-яку начинку, але сьогодні зробимо солодку піцу. Її дуже люблять дітки, ось разом з ними і можна буде приготувати. Процес зовсім нескладний.

Покроковий рецепт

Ріжемо цибулю півкільцями.

Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла.

Тепер «карамелізуем» лук: додаємо в сковороду соєвий соус і цукор, перемішуємо і тушкуємо протягом 5 хвилин.


Ріжемо шинку кубиками.

Відкриваємо банку з консервованими ананасами. Якщо ананаси шматочками, просто зливаємо воду. Якщо кружечками – нарізаємо.


Трьом на крупній тертці сир.



Тепер, коли всі інгредієнти готові, розкачуємо тісто.





На основу намазуємо майонез і кетчуп тонким шаром. Зверху викладаємо карамелізований цибулю, шинку, ананаси.Засипаємо начинку сиром, чим більше – тим смачніше. Перевірено.

Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин. Готове. Приємного апетиту!