Солодка піца з шинкою та ананасами

Солодка піца з шинкою та ананасами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ріжемо цибулю півкільцями.

Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла.

Тепер «карамелізуем» лук: додаємо в сковороду соєвий соус і цукор, перемішуємо і тушкуємо протягом 5 хвилин.


Ріжемо шинку кубиками.

Відкриваємо банку з консервованими ананасами. Якщо ананаси шматочками, просто зливаємо воду. Якщо кружечками – нарізаємо.


Трьом на крупній тертці сир.



Тепер, коли всі інгредієнти готові, розкачуємо тісто.





На основу намазуємо майонез і кетчуп тонким шаром. Зверху викладаємо карамелізований цибулю, шинку, ананаси.Засипаємо начинку сиром, чим більше – тим смачніше. Перевірено.

Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин. Готове. Приємного апетиту!