Ріжемо цибулю півкільцями.
Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла.
Тепер «карамелізуем» лук: додаємо в сковороду соєвий соус і цукор, перемішуємо і тушкуємо протягом 5 хвилин.
Ріжемо шинку кубиками.
Відкриваємо банку з консервованими ананасами. Якщо ананаси шматочками, просто зливаємо воду. Якщо кружечками – нарізаємо.
Трьом на крупній тертці сир.
Тепер, коли всі інгредієнти готові, розкачуємо тісто.
На основу намазуємо майонез і кетчуп тонким шаром. Зверху викладаємо карамелізований цибулю, шинку, ананаси.Засипаємо начинку сиром, чим більше – тим смачніше. Перевірено.
Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин. Готове. Приємного апетиту!