Готуємо солянку з капустою. Рецепт дуже простий, тому впорається з ним навіть новачок.
Інгредієнти
Картопля – 5 шт середніх розмірів | |
Капуста – 300 грам | |
Помідор – 2 шт середніх розмірів | |
Оливки – 90 грам | |
Лимон – 1/2 | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт середніх розмірів | |
Сардельки – 3 шт | |
Томатна паста – 2 ст. ложки | |
Морква – 1 шт середніх розмірів | |
Сіль, перець – за смаком | |
Вершкове масло – 1 ст. ложка |
Перед початком приготування необхідно приготувати потрібні продукти, посуд, а також робоче місце.
Покроковий рецепт
Готуємо продукти.
Ставимо каструлю на вогонь, тим часом чистимо і ріжемо картоплю. Відправляємо картоплю в каструлю.
Шаткуємо капусту і відправляємо капусту тушкуватися на сковороду.
Нарізаємо цибулю, помідор, сардельки, очищені від шкірки і моркву. У мене залишалася варена моркву, тому я просто додам її в каструлю в кінці.
Після того, як капуста наполовину готова, відправляємо її варитися до картоплі.
На сковороду додаємо вершкове масло, викладаємо моркву, потім цибулю і готуємо до напівготовності. Додаємо сардельки, томат, томатну пасту. Час від часу перемішуємо і пробуємо на готовність. Коли суміш готова, вимикаємо вогонь.
Після того, як картопля з капустою майже готові додаємо до них суміш зі сковороди й варимо пару хвилин. Залишилося додати оливки, порізаний лимон, сіль за смаком. Приємного апетиту.