Свіжі гриби слід заздалегідь відварити або розморозити, якщо будите використовувати заморожені відварені гриби.
Покроковий рецепт
Починаємо готувати.
Цибулю дрібно поріжте і обсмажте в олії. Зручно робити це відразу в мультиварці поставивши режим смаження.
Сюди ж додайте варені гриби. Посмажте гриби разом з цибулею, злегка припустив. Переключіть мультиварку з раніше обраного режиму смаження, режим гасіння.
В обсмажені гриби викладіть нарізану курячу грудку. Готуйте 5-7 хвилин.
Поки філе з грибами гаситься, натріть моркву нашаткуйте капусту. Для приготування домашньої солянки можна взяти заморожену, натерту моркву це значно скорочує час підготовки. Надішліть нарізану капусту і моркву в каструлю до грибів і курячої грудки.
Дочекайтеся закінчення програми гасіння (в середньому це займає 40 хвилин – 1 годину). Солянку з капусти потрібно посолити і поперчити за смаком тільки за п’ять хвилин до приготування.
Смачна солянка з грибами і з курячою грудкою готова. Додайте в тарілку зелень перед подачею.