Овочі порізати тонкою соломкою (бажано однакової довжини)
Взяти аркуш паперу для випічки (розміром, приблизно, як два аркуші А4), візуально поділити навпіл. І на одну з половин викласти прямокутником горошок.
Зверху викласти моркву, редьку, цибулю порей. Можна шари трохи посолити.
Зверху шар червоної капусти.
І рибки, попередньо подсолненной і проперченной.
На рибу викласти часточки апельсина. Полити 1 ч. л. рослинного масла (щоб риба не була сухою).
Папір загорнути у вигляді чебурека (конверта). Для вірності краї скріпити степлером.
Готувати 15 хв.
Випікати в заздалегідь розігрітій духовці (200-220 С) близько 15 хвилин. Дістати конверти з духовки. Надрізати за допомогою ножиць верхівку (обережно, можна обшпарити паром!). І витягти вміст за допомогою лопатки. Викласти порційно на блюдо. Для соковитості і аромату полити соком лимона. Їжте на здоров’я!