Сьомга, запечена в духовці з овочами і апельсином

Сьомга, запечена в духовці з овочами і апельсином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочі порізати тонкою соломкою (бажано однакової довжини)

Взяти аркуш паперу для випічки (розміром, приблизно, як два аркуші А4), візуально поділити навпіл. І на одну з половин викласти прямокутником горошок.

Зверху викласти моркву, редьку, цибулю порей. Можна шари трохи посолити.

Зверху шар червоної капусти.

І рибки, попередньо подсолненной і проперченной.

На рибу викласти часточки апельсина. Полити 1 ч. л. рослинного масла (щоб риба не була сухою).

Папір загорнути у вигляді чебурека (конверта). Для вірності краї скріпити степлером.

Готувати 15 хв.

Випікати в заздалегідь розігрітій духовці (200-220 С) близько 15 хвилин. Дістати конверти з духовки. Надрізати за допомогою ножиць верхівку (обережно, можна обшпарити паром!). І витягти вміст за допомогою лопатки. Викласти порційно на блюдо. Для соковитості і аромату полити соком лимона. Їжте на здоров’я!