Соус маринара для піци

Соус маринара для піци – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подрібнити зелень і часник. Можна використовувати як молодий часник, як і зрілі часточки. Обсмажити компонент на рослинному маслі.

Додати січені консервовані томати у власному соку.

Ввести в соус томатну пасту, змішане з крохмалем. Протушкувати соус до загустіння і отримання бажаної текстури.

Засудити соус. Тепер його можна використовувати для піци, змащуючи основу виробу.

Соус виходить збалансованим, кисло-солодким і дуже простим у приготуванні. Змащувати піцу потрібно охолодженим соусом, щоб не посадити дріжджове тісто. Експериментуйте зі спеціями і прянощами у складі соусу і знайдіть свій ідеальний варіант для піци! Приємного апетиту!