Італійський томатний соус з базиліком, сиром і горіхами

Італійський томатний соус з базиліком, сиром і горішками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Італійський томатний соус з базиліком, сиром і горішками по цьому рецепту готується швидко і легко. Цей соус як не можна краще підходить до пасти.

Інгредієнти

Помідори – 150 г
Базилік – 30 г
Волоські або кедрові горіхи – 50 г
Часник – 2 зубчики
Сир пармезан – 1/2 склянки
Оливкова олія – за смаком

Як приготувати Італійський томатний соус з базиліком, сиром і горіхами

Італійський томатний соус з базиліком, сиром і горішками по цьому рецепту готується швидко і легко. Густоту можна регулювати кількістю сиру і оливковою олією. Цей соус як не можна краще підходить до пасти. Він допоможе урізноманітнити ваші звичні страви.

Покроковий рецепт

У блендері подрібнити помідори, горішки, очищений часник, базилік і ½ склянки пармезану. Все за смаком посолити, поперчити.

Спробувати томатний соус на смак і при необхідності додати ще солі і сиру (від кількості сиру залежить бажана густота соусу). Наприкінці до приготовленої суміші додати трохи олії. Подається томатний соус до пасти. Приємного апетиту!