Індійський соус Чатні

Індійський соус Чатні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чатні приготована за цим рецептом має дуже цікавий смак. Може поєднуватися з м’ясом і рисом. Однаково смачно і в гарячому, і в холодному вигляді.

Інгредієнти

Перець червоний солодкий – 1 шт.
Помідори свіжі – 1 шт.
Цибуля червоний – 1 шт.
Винний оцет – 6 столових ложок
Цукор – 150 гр.
Сіль – за смаком
Гірчиця гостра – 2 столові ложки
Перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки
Перець чилі мелений – 1/2 чайної ложки

Як приготувати Індійський соус Чатні

Існує величезна безліч рецептів чатні. Це може бути дуже гостре або дуже солодке блюдо, або і те і інше в одному. Вибір інгредієнтів залежить від смаку і уподобань.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.

Перець порізати маленькими кубиками.

З помідорів зняти шкірку, дрібно порізати.

Червоний цибулю дрібно порізати.

Перець, помідори і цибуля скласти в каструлю. Додати в каструлю до овочів оцет, цукор, гірчицю, перець мелений чорний, мелений перець чилі і сіль за смаком. Поставити овочі на вогонь, після закипання варити на повільному вогні 40-45 хвилин, періодично помішуючи.


Соус готовий. Приємного апетиту!