Спагетті Карбонара з вершками

Спагетті Карбонара з вершками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відварити спагеті. Бекон (або панчетту, вона жирна грудинка) і карбонат нарізати на маленькі смужки. Обсмажити на оливковій олії.

Поки все це смажиться, приготувати соус. Порубати дрібно базилік.

Яйце змішати з вершками. Додати сир.

Посолити, поперчити, додати базилік. Гарненько перемішати.

У сковорідку з м’ясною нарізкою закинути спагетті. Перемішати. Смажити 2 хвилини.

Влити соус. Відразу вимкнути вогонь. Увага: Соус не повинен варитися! Готується соус сам безпосередньо від жару макаронів. Від високої температури сир плавиться, а яйця густішають, але не згортаються і з’єднуються з сиром. Просто перемішайте все, що знаходиться в сковороді і спагетті Карбонара готова.

Готувати пасту Карбонара дуже легко і це не займе у вас багато часу. Подавати Спагетті Карбонара тільки гарячим, відразу з запалі з жару. Тому краще це блюдо не готувати у великих кількостях. Приємного апетиту!