Спагетті по-флотськи з фаршем

Спагетті по-флотськи з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страва, основним інгредієнтом якого є спагетті, доповнені обсмаженим на сковороді фаршем, і приготувати швидко, і голод воно вгамує! Приготуйте і ви.

Інгредієнти

Спагетті – 150 гр
Цибуля – 0,5 шт.
Масло рослинне – 20 мл
Фарш м’ясний – 200 гр
Сіль і спеції – за смаком
Зелень – за бажанням

Як приготувати Спагетті по-флотськи з фаршем

Для швидкого приготування, але ситного страви, вам будуть потрібні макаронні вироби – спагетті, також слід підготувати м’ясний фарш. У нас цей інгредієнт – змішаний, тобто складається з яловичини і свинини в рівних пропорціях. Посилить смак готового блюда обсмажений на рослинному маслі подрібнену цибулю. Інші подробиці в нашому представленому рецепті.

Покроковий рецепт

Згідно з вказівками виробника на упаковці ставимо варитися спагетті. Воду при варінні приправляємо до смаку сіллю. Паралельно займемося підготовкою ріпчастої цибулі і м’ясним фаршем. До моменту реалізації рецепту він (фарш) повинен бути в размороженном стані. Цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно нарізаємо. Цибульну нарізку відправляємо в підігріте рослинне масло на сковороду. Пасеруємо близько 3-4 хвилин.

Коли цибуля стане м’яким, відправляємо до нього фарш, розділений на дрібні шматочки. Інгредієнти солимо, кидаємо до них своїх улюблених спецій. Смажимо до готовності, періодично перемішуючи.

Спагеті у нас готові. Перед викладенням їх на сковороду, відкидаємо спагетті на друшляк.

Відправляємо відварені спагетті на сковороду до смаженій м’ясного фаршу.

Перемішуємо. Під кришкою тушкуємо інгредієнти 4-5 хвилин.

Готову страву за бажанням присипаємо нарізкою зі свіжої зелені і відразу ж подаємо до столу. Приємного всім апетиту!