Згідно з вказівками виробника на упаковці ставимо варитися спагетті. Воду при варінні приправляємо до смаку сіллю. Паралельно займемося підготовкою ріпчастої цибулі і м’ясним фаршем. До моменту реалізації рецепту він (фарш) повинен бути в размороженном стані. Цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно нарізаємо. Цибульну нарізку відправляємо в підігріте рослинне масло на сковороду. Пасеруємо близько 3-4 хвилин.
Коли цибуля стане м’яким, відправляємо до нього фарш, розділений на дрібні шматочки. Інгредієнти солимо, кидаємо до них своїх улюблених спецій. Смажимо до готовності, періодично перемішуючи.
Спагеті у нас готові. Перед викладенням їх на сковороду, відкидаємо спагетті на друшляк.
Відправляємо відварені спагетті на сковороду до смаженій м’ясного фаршу.
Перемішуємо. Під кришкою тушкуємо інгредієнти 4-5 хвилин.
Готову страву за бажанням присипаємо нарізкою зі свіжої зелені і відразу ж подаємо до столу. Приємного всім апетиту!