Спагетті з кабачком, морквою і мясним фаршем

Спагетті з кабачком, морквою і мясним фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нашаткувати на тертці для корейської моркви кабачок…

Моркву.

Перець нарізати уздовж тонкими смужками.

Подрібнити півкільцями цибулю. Поставити на плиту воду під спагетті.

Обсмажити зерна кардамону, очистивши їх від коробочок, і гірчиці на сковороді.

Влити олію і додати куркуму, хмелі-сунелі, гарам масалу і часник.

Коли спеції розігріються і від них піде аромат, покласти в сковороду цибулю…


Покласти сирий фарш. Смажити перемішуючи і розбиваючи фарш на крупинки. Готувати 5-7 хв. Готову масу викласти.


Часник і зіру обсмажити на ложці олії. Додати 1 ч. л. порошку куркуми.

Через 1 хв. моркву. Обсмажувати при сильному нагріванні постійно перемішуючи 3 хв.

Викласти кабачки готувати 3 хв.

Відварити спагеті.

Повернути до овочів м’ясо. Влити у фарш соєвий соус обсмажити 2 хв.

Розмішати з соусом хойсин.

Влити ополоник відвару від спагетті. Дати рідини закипіти і покласти откинутые макаронні вироби. Готувати 3 хв.

Подавати посипавши кунжутом.