Нашаткувати на тертці для корейської моркви кабачок…
Моркву.
Перець нарізати уздовж тонкими смужками.
Подрібнити півкільцями цибулю. Поставити на плиту воду під спагетті.
Обсмажити зерна кардамону, очистивши їх від коробочок, і гірчиці на сковороді.
Влити олію і додати куркуму, хмелі-сунелі, гарам масалу і часник.
Коли спеції розігріються і від них піде аромат, покласти в сковороду цибулю…
Покласти сирий фарш. Смажити перемішуючи і розбиваючи фарш на крупинки. Готувати 5-7 хв. Готову масу викласти.
Часник і зіру обсмажити на ложці олії. Додати 1 ч. л. порошку куркуми.
Через 1 хв. моркву. Обсмажувати при сильному нагріванні постійно перемішуючи 3 хв.
Викласти кабачки готувати 3 хв.
Відварити спагеті.
Повернути до овочів м’ясо. Влити у фарш соєвий соус обсмажити 2 хв.
Розмішати з соусом хойсин.
Влити ополоник відвару від спагетті. Дати рідини закипіти і покласти откинутые макаронні вироби. Готувати 3 хв.
Подавати посипавши кунжутом.